Laws for children are good things.One hundred years ago in some countries,children worked eighteen h(1)oursoursa day in a factory at age seven.The factory owner could beat a child who fell sleep or was not fast enough.Both parents and teachers could do the s(2)ameame.
Today,there are many laws about children all over the world.Some people think if children do something wrong,they should be punished.Other people do not a(3)greegree.The Inuits or Eskimos in Alaska almost never punish their children.The parents do not beat them.If the children go too far,their parents will punish them by m(4)akingakingfun of them.
Children in other parts of the world are not as l(5)uckyuckyas Eskimo children.American parents can beat their children at home,but a teacher can't beat a child in s(6)choolchool.This is also true in Germany.Instead,in Sweden it is against the law for anyone to beat a child.Swedish parents can't beat their children.The children also have a government official who works for their rights.There is even a plan for children to leave their parents,t(7)houghhoughthis is not a law yet!
【考點(diǎn)】人與社會(huì).
【答案】ours;ame;gree;aking;ucky;chool;hough
【解答】
【點(diǎn)評(píng)】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書(shū)面同意,不得復(fù)制發(fā)布。
發(fā)布:2024/6/27 10:35:59組卷:8引用:1難度:0.5
相似題
-
1.閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個(gè)單詞)或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式.將答案填寫(xiě)在答題紙的相應(yīng)位置.
Hello,I'm Helen.I'm (1)
I have a good family.My father is (4)
Today my father gives me a pen.It's very nice,I like (10)發(fā)布:2024/12/22 10:0:3組卷:444引用:8難度:0.8 -
2.One day,a mother horse asked her son to send some wheat(麥子) to to the mill(磨坊).Because it was the first time to leave his mother,the son agreed happily.The little horse ran out of the house with a bag of wheat on his back.After quite a long journey,he came to a river.The little horse was too afraid to cross the river.Then he saw a cow tjye.aire.He asked the cow politely, "Auntie Cow,can you tell me whether I can cross the river? " The cow answered, "Of course you can.The water isn't too deep. " When the little horse was about to cross the river,a squirrel(松鼠) shouted to him, "Little horse,don't cross the river.You will drown." The little horse didn't know what to do,so he decided to go back to ask his mother.Hearing what happened,his mother said, "My child,it's not enough to only listen to others;you have to try by yourself,and then you'll know the answer." With those words,the little horse walked across the river safely.The water was neither shallow nor deep.It was just fine for him.
閱讀短文,判斷下列句子是否與短文內(nèi)容相符,符合的寫(xiě)(A),不符合的寫(xiě)(B)。
(1)It was the first time for the little horse to do something alone.
(2)The little horse arrived at the river soon.
(3)The river wasn't danger for the cow to cross.
(4)The little horse walked across the river with the help of the cow.
(5)The mother encouraged her child to have a try in person.發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:0引用:1難度:0.4 -
3.根據(jù)短文內(nèi)容,從方框中選出恰當(dāng)?shù)膯卧~或短語(yǔ)填空,使短文意思完整。每個(gè)選項(xiàng)只用一次,有一項(xiàng)剩余。
A.In order to B.as C.however D.herself E.her
Gu was born to have an American father and a Chinese mojye.air.The teenager, (1)發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:1引用:1難度:0.6
把好題分享給你的好友吧~~