Good morning,boys and girl.Today I'll give a talk about going online.
We know that there are too many net bars around us.The Internet can make our lives interesting and enjoyable(令人愉快的).Many of us like going online very much because we can learn how to use the computer.We can learn English and read some newspapers and magazines to know more around us.It can make us clever in playing computer games.Also when we can send e-mails to our friends,they can get them at once.It can help us contact(交流) people from all over the world.
But some students spend too much time playing computer games and some stay in the net bars all day and all night.Some girls even get to have boyfriends or some boys get to have girlfriends online.They write too many letters to each other.It takes them too much time to chat online so they do worse in their lessons and they don't study well any more.I think we mustn't get online when it is time for us to study.We can do it in summer or winter holidays.I think we should get online with our teachers or parents.
At the same time,if we have lots of free time,we can do some activities after school.We usually have activities from 4:50 to 5:50 in the afternoon .You can play basket ball or football.We also have some interest groups in school,such as drawing,singing and dancing.We can go to the English corner on Monday afternoon.We hope we can spend more time on our subjects or on such activities that we can learn a lot from and less time on the Internet.
Title:A(1) talk talk about going online |
|
Advantages (優(yōu)點(diǎn)) |
● Make our lives interesting and make us(2) enjoy enjoy our lives.● Learn how to use the computer and can get more information. ● Send e-mails to our friends(3) quickly quickly .● Help us get in touch with people from(4) around around the world. |
Disadvantages (缺點(diǎn)) |
● It(5) takes takes too much time to play computer games.● Some students write too(6) many many letters to each other and spend too much time (7)chatting chatting online so they do worse in their lessons. |
(8) Adivice Adivice |
Do it in summer or winter holidays;do some(9) After- school After- school activities and have some(10)interest interest groups in school. |
【考點(diǎn)】人與社會(huì).
【答案】talk;enjoy;quickly;around;takes;many;chatting;Adivice;After- school;interest
【解答】
【點(diǎn)評(píng)】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復(fù)制發(fā)布。
發(fā)布:2024/4/20 14:35:0組卷:23引用:1難度:0.2
相似題
-
1.閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個(gè)單詞)或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式.將答案填寫在答題紙的相應(yīng)位置.
Hello,I'm Helen.I'm (1)
I have a good family.My father is (4)
Today my father gives me a pen.It's very nice,I like (10)發(fā)布:2024/12/22 10:0:3組卷:444引用:8難度:0.8 -
2.One day,a mother horse asked her son to send some wheat(麥子) to to the mill(磨坊).Because it was the first time to leave his mother,the son agreed happily.The little horse ran out of the house with a bag of wheat on his back.After quite a long journey,he came to a river.The little horse was too afraid to cross the river.Then he saw a cow tjye.aire.He asked the cow politely, "Auntie Cow,can you tell me whether I can cross the river? " The cow answered, "Of course you can.The water isn't too deep. " When the little horse was about to cross the river,a squirrel(松鼠) shouted to him, "Little horse,don't cross the river.You will drown." The little horse didn't know what to do,so he decided to go back to ask his mother.Hearing what happened,his mother said, "My child,it's not enough to only listen to others;you have to try by yourself,and then you'll know the answer." With those words,the little horse walked across the river safely.The water was neither shallow nor deep.It was just fine for him.
閱讀短文,判斷下列句子是否與短文內(nèi)容相符,符合的寫(A),不符合的寫(B)。
(1)It was the first time for the little horse to do something alone.
(2)The little horse arrived at the river soon.
(3)The river wasn't danger for the cow to cross.
(4)The little horse walked across the river with the help of the cow.
(5)The mother encouraged her child to have a try in person.發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:0引用:1難度:0.4 -
3.根據(jù)短文內(nèi)容,從方框中選出恰當(dāng)?shù)膯卧~或短語填空,使短文意思完整。每個(gè)選項(xiàng)只用一次,有一項(xiàng)剩余。
A.In order to B.as C.however D.herself E.her
Gu was born to have an American father and a Chinese mojye.air.The teenager, (1)發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:1引用:1難度:0.6
把好題分享給你的好友吧~~