當(dāng)前位置:
牛津譯林新版八年級(jí)上冊(cè)《Unit 4 Do it yourself》2019年同步練習(xí)卷(江蘇省淮安市清江浦區(qū)淮陰中學(xué)開明分校)>
試題詳情
Mr Brown works in New York.He brought his family to China last summer.They visited many places of interest and had a good time here.Before they went to Shanghai,the Browns climbed up the Great Wall.They took a lot of photos there,and then they had a picnic under a big tree.Suddenly,it began to rain and they hurried to the car.But when they went back to the hotel,they couldn't find the bag.Their expensive camera was in it.They were all sad about it.They could buy another camera but had no time to go to the Great Wall again.They could not miss the plane!
That evening,they didn't have supper.Mr Brown hoped to make them happy,so he said, "Well,let me tell you a story.An old man lived in a sixty-floor building.One day,he fell down from it when he was cleaning the window.But he didn't hurt himself."
"It's a miracle(奇跡)!" called out his children. "Why?"
"Because he lived on the first floor!"
They all began to laugh while two policemen with a bag came in.They said a Chinese boy found it under a big tree and he asked them to find out who lost it.
"It's really a miracle!" the Browns said happily.
根據(jù)上面短文的內(nèi)容回答問題。(每個(gè)小題答案不超過6個(gè)單詞)
(1)Where did the Browns enjoy themselves before they went to Shanghai,New York or Beijing?
In BeijingIn Beijing.
(2)Did the Browns eat anything that evening?
No,they didn'tNo,they didn't.
(3)Why did Mr Brown tell a story to his family members?
To make them happyTo make them happy.
(4)Who found the bag?
A Chinese boyA Chinese boy.
(5)Where did the Browns leave their bag?
Under a big treeUnder a big tree.
【考點(diǎn)】人與社會(huì);細(xì)節(jié)理解.
【答案】In Beijing;No,they didn't;To make them happy;A Chinese boy;Under a big tree
【解答】
【點(diǎn)評(píng)】
聲明:本試題解析著作權(quán)屬菁優(yōu)網(wǎng)所有,未經(jīng)書面同意,不得復(fù)制發(fā)布。
發(fā)布:2024/6/27 10:35:59組卷:24引用:1難度:0.3
相似題
-
1.閱讀下面材料,在空白處填入適當(dāng)?shù)膬?nèi)容(1個(gè)單詞)或括號(hào)內(nèi)單詞的正確形式.將答案填寫在答題紙的相應(yīng)位置.
Hello,I'm Helen.I'm (1)
I have a good family.My father is (4)
Today my father gives me a pen.It's very nice,I like (10)發(fā)布:2024/12/22 10:0:3組卷:444引用:8難度:0.8 -
2.One day,a mother horse asked her son to send some wheat(麥子) to to the mill(磨坊).Because it was the first time to leave his mother,the son agreed happily.The little horse ran out of the house with a bag of wheat on his back.After quite a long journey,he came to a river.The little horse was too afraid to cross the river.Then he saw a cow tjye.aire.He asked the cow politely, "Auntie Cow,can you tell me whether I can cross the river? " The cow answered, "Of course you can.The water isn't too deep. " When the little horse was about to cross the river,a squirrel(松鼠) shouted to him, "Little horse,don't cross the river.You will drown." The little horse didn't know what to do,so he decided to go back to ask his mother.Hearing what happened,his mother said, "My child,it's not enough to only listen to others;you have to try by yourself,and then you'll know the answer." With those words,the little horse walked across the river safely.The water was neither shallow nor deep.It was just fine for him.
閱讀短文,判斷下列句子是否與短文內(nèi)容相符,符合的寫(A),不符合的寫(B)。
(1)It was the first time for the little horse to do something alone.
(2)The little horse arrived at the river soon.
(3)The river wasn't danger for the cow to cross.
(4)The little horse walked across the river with the help of the cow.
(5)The mother encouraged her child to have a try in person.發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:0引用:1難度:0.4 -
3.根據(jù)短文內(nèi)容,從方框中選出恰當(dāng)?shù)膯卧~或短語填空,使短文意思完整。每個(gè)選項(xiàng)只用一次,有一項(xiàng)剩余。
A.In order to B.as C.however D.herself E.her
Gu was born to have an American father and a Chinese mojye.air.The teenager, (1)發(fā)布:2024/12/25 19:30:5組卷:1引用:1難度:0.6
把好題分享給你的好友吧~~